Thursday, 24 November 2011

....my heart....

hai...lama da xtulis kat blog aku ny..xde msa nk kongsi cite...bb bz,,.hihihihhi...emmm...bru ny aku de join anggota RMS g wat trek tuk bejalan lasak...pehh..mmg jauh gile....pnt nk mampus....dari kaki bukit smpi ke puncak bukit...pas2 turun cerun lak..mmg advanture gile...mmg the best trek yg aku pnah rsa...tp klu org len pg mmg menangis la jwabnye...hihihihih....
emmmm...
yg nt aku nk cite len ckit...ny sal ati ke ati...hihihihih....aku de knal sorg gadis kt fb..orgnye nice looking...cute je...bak kta org,sejuk mata memandang...hihihih...de stu mlam 2 aku wc ngan dia smpi kul 1lbh gak la...cm2 ktorg borak...aku ska giler tgk dia senyum...cute sgtttt....dlm ktorg bork2 2 tiba2 aku tgk mka dia cm len je...cm sedih...aku tny dia npe...tp dia xckp...pastu dia nk tdo...kitorg pn out dr wc...emmm..aku xleh tdo mlm 2...dok pk npe dia menangis...aku bkk blog dia n aku de bca pe dia tulis...dia ckp dia de skt...tp aku xtau skit pe...smlm aku xsbr nk chat dia n tny sal ny...tp dia xon9...rsa touching lak kt ati..emmm...aku hrp dia xkn menangis lg pasny...aku cma nk tgk dia hepy...korg jgn ckp aku curang ngan awek aku lak...aku care about dia sal aku sygkn dia...xslhkn kta syg sesama manusia kn???
Ny nak cite sal my future wife lak...aku miss gile kt dia...dia da kja skrg..tp part time je...setiap mlm aku kn tgu dia blik kja n kn tman dia smpi dia tdo...pas dia tdo bru aku tido...aku syg sgtttt kt dia...aku xnk dia rsa pent stiap kli blik kja...bb 2 aku sllu tman dia smpi dia tdo....aku sggp wt pe je tuk dia aslkan dia epy...bie..andai tuhan merestui hubungan kita ny,wan harap kta kn bhgia slamanye...wan kn berusaha tuk bhgiakn bie n bkal ank2 kta nnt..i realyyyyyyyyyy love u...
k la....xtau nk ckp pe da....nnt de msa aku kn kngsi cite lg...to bella aqasyah,i hope u will honest with me...i always be with u....n to my love hope u will hepy all of your life....n wait me to marry u...hihihi...muaaaahhhh....
assalamualaikum...

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete